Digital Marketing Specialist

Stockholm

Questback är nordens ledande B2B SaaS-lösning för kund- och medarbetarfeedback. Med mer än 20 års erfarenhet och 1700 nordiska kunder är Questback det självklara valet för företag som vill bli smartare genom att arbeta med insikter från sina medarbetare och kunder.

Vi expanderar kraftigt inom SMB-segmentet i norden och bygger ett nytt marknadsteam som ska driva tillväxt med inbound marketing och performance-baserad leadsgenerering. Till detta team söker vi en Digital Marketing Specialist.

Om rollen

Som Digital Marketing Specialist kommer du att ha en nyckelroll i vår inboundstrategi. Du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor på marknadsteamet med och ansvarar för att generera högkvalitativa leads (MQL) till säljteamen i våra nordiska marknader. Du har en mix av strategiskt och operativt ansvar.

I rollen ingår bland annat att: 

  • Ansvara för utveckling och genomförande av performance marketing-strategier, processer och verktyg på samtliga prioriterade marknader.
  • Operativt hantera annonsering och datadriven optimering via Google Ads, LinkedIn Ads samt andra relevanta kanaler.
  • Arbeta tätt tillsammans med dina kollegor för att generera högkvalitativa leads (MQL).
  • Planera och beställa bloggtexter, e-böcker, whitepapers, webinars och annat material som kan agera leadsgenererare
  • Arbeta datadrivet enligt Growth-metodik och hela tiden testa nya metoder, kanaler och best practices för att förbättra resultatet.
  • Ständigt utveckla dig inom nya trender och möjligheter samt dela med dig av din kunskap till dina kollegor.

Rollen är en heltidsanställning med placering på Questbacks fina kontor centralt på Kungsgatan i Stockholm med möjlighet till distansarbete även efter covid.

Om dig

För att passa i teamet hos Questback och i rollen behöver du vara driven, prestigelös och analytisk. Du gillar mixen av strategiska och operativa uppgifter och gillar att se resultatet av ditt arbete. Du kan både leverera på egen hand och tillsammans med ditt team. Du vill framåt, du vill utvecklas och du vill bidra. 

För att lyckas i rollen tror vi att du: 

  • Har ca 3-6 års erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring varav minst något år som specialist inom Google Ads.
  • Har en erfarenhet av leadsgenerering B2B och en god förståelse över hela inbound marketing-processen; det vill säga content marketing, SEO, CRO, marketing automation med mera.
  • Gillar att arbeta datadrivet och följa resultat i Google Analytics och Google Data Studio.
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Låter detta som ett perfekt nästa steg i din karriär? Skicka in din ansökan omgående, urval och intervjuer sker löpande. 

Denna rekrytering hanteras av Digitalenta.